• Титульний партнер
  • Організатор
  • Співорганізатор
  • Співорганізатор

Новини

02.08.2022

DRAGON CAPITAL КИЇВ ТРИАТЛОН: 70.3 перенесено на невизначений термін

Друзі, нагадуємо, що DRAGON CAPITAL КИЇВ ТРИАТЛОН: 70.3, який було заплановано на 7 серпня 2022 року, перенесено на невизначений термін.

 

Просимо звернути увагу, що DRAGON CAPITAL КИЇВ ТРИАТЛОН: 70.3 переноситься, а не скасовується. Усі придбані реєстрації будуть дійсними на нову дату.

 

Наразі в нашій країні введено військовий стан (відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”), що є обставиною непереборної сили, і в період дії якого неможливо виконати зобов’язання щодо організації заходів. 

 

Торгово-Промислова Палата України підтверджує, що зазначені обставини з 24 лютого 2022 року до їх офіційного закінчення, є надзвичайними, невідворотними та об’єктивними обставинами для суб’єктів господарської діяльності та/або фізичних осіб по договору, окремим податковим та/чи іншим зобов’язанням/обов’язком, виконання яких/-го настало згідно з умовами договору, контракту, угоди, законодавчих чи інших нормативних актів і виконання відповідно яких/-го стало неможливим у встановлений термін внаслідок настання таких форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили). Торгово-промислова палата України, враховуючи надзвичайно складну ситуацію, з якою зіткнулась наша країна, ухвалила рішення спростити процедуру засвідчення форс-мажорних обставин.

 

Зараз у нас одне завдання — разом перемогти ворога. Тож ми робитимемо все, щоб пришвидшити нашу перемогу. 

Бережіть себе та близьких, допомагайте і підтримуйте один одного, та вірте в ЗСУ!

Віримо в наші сили, переможемо разом💙💛