• Титульний партнер
  • Організатор
  • Співорганізатор
  • Співорганізатор

Новини

18.05.2022

Реєстрацію на Triathlon Support Ukraine online відкрито!

Команда Triathlon Ukraine, спільний проєкт компанії Run Ukraine і триатлонної команди Sapik Team, відкриває реєстрацію на благодійний челендж на підтримку України — віртуальні змагання з триатлону Triathlon Support Ukraine online.

 

Головна мета Triathlon Support Ukraine online — зібрати кошти на благодійність, повернути учасникам мотивацію та стимул тренуватися регулярно, відновити спортивну форму та додати до звичних тренувань благодійну складову та спортивний азарт. 

 

В змаганнях Triathlon Support Ukraine online передбачені індивідуальна або командна участь, також за бажанням можна обрати варіант реєстрації з унікальною футболкою учасника змагань. Тож, якщо ти зараз у безпеці, маєш змогу і бажання відновити свої тренування, приймай цей виклик та реєструйся!

 

Реєстрація триває з 18 до 29 травня. Змагання проводяться у період з 30 травня до 19 червня 2022 року. 

 

Triathlon Support Ukraine online — перші в Україні віртуальні змагання з триатлону, де учасники мають загальну важливу ціль — усім разом в сумі подолати символічні дистанції:

 

 

50% від суми кожної оплати реєстрації (без урахування вартості футболки) та кожного додаткового внеску буде передано на благодійність. 

Мета благодійного збору — допомогти Харківському перинатальному центру (Регіональний перинатальний центр у складі КНП ХОР «ОКЛ») придбати сучасну лампу фототерапії для новонароджених. Кошти будуть перераховані на фандрайзингову платформу dobro.ua у якості внеску на проєкт Triathlon Support Ukraine online

 

[row][column size=”1/2″ center=”no” class=””][button url=”https://online.triathlonukraine.org/race/individual/” size=”7″ center=”yes”]Зареєструватись індивідуально[/button][/column] [column size=”1/2″ center=”no” class=””][button url=”https://online.triathlonukraine.org/race/individual/” size=”7″ center=”yes”]Зареєструвати команду[/button][/column][/row]

 

Тренуйся заради України!

Разом переможемо! 💙💛

 

А щоб першими дізнаватися про найважливіші новини, підписуйтесь на наші сторінки у Facebook, Instagram та Twitter.

 

Довідка:

Triathlon Ukraine — спільний проєкт компанії Run Ukraine і триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine провела свій перший сезон, що складався з чотирьох масштабних стартів. 

Sapik Team — триатлонний клуб, співзасновником якого є триразовий учасник Олімпійських ігор Данило Сапунов.