• Титульний партнер
  • Організатор
  • Співорганізатор
  • Співорганізатор

Новини

20.07.2021

Онлайн-лекція: Страхування життя спортсменів: що важливо знати та чому це потрібно?

Triathlon Ukraine спільно зі страховою компанією ТАS life організовує онлайн-лекцію у межах підготовки до старту DRAGON CAPITAL 70.3 ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА 2021.

 

Тема лекції: “Страхування життя спортсменів: що важливо знати та чому це потрібно?”.

 

Лектор: Наталія Стихальська — керівник управління маркетингу страхової компанії TAS Life, фінансовий експерт. Досвід у страхуванні життя — понад 18 років, розробник більш ніж 50 програм страхування життя.

 

Наталія Стихальська розкаже про спортивне страхування, які ризики покриває така страховка, та як її отримати.

 

Лекція відбудеться 22 липня о 16:00 на facebook-сторінці Triathlon Ukraine.

 

Участь у лекції безкоштовна. У коментарях ви можете залишати свої запитання.

 

Довідка:

ТАS life — національний лідер України на ринку страхування життя. Сьогодні компанія є однією з провідних та найбільш авторитетних страхових компаній в Україні, яка пропонує своїм Клієнтам широкий спектр сучасних та інноваційних програм індивідуального та корпоративного убезпечення життя разом з якісним професійним обслуговуванням. Страхова компанія “ТАС” входить до складу однієї з найбільших в Україні банківської групи “TAS GROUP”.

 

Triathlon Ukraine — це спільний проєкт компанії Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine організує 4 старти: змагання з дуатлону та триатлону. У межах кожного старту, окрім основних, будуть також індивідуальні змагання з бігу або плавання.
Титульним партнером цьогорічних стартів Triathlon Ukraine стала інвестиційна компанія DRAGON CAPITAL.