• Титульний партнер
  • Організатор
  • Співорганізатор
  • Співорганізатор

Новини

19.07.2021

Брифінг для учасників старту DRAGON CAPITAL 70.3 ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА 2021

24-25 липня у столиці відбудеться триатлонний старт DRAGON CAPITAL 70.3 ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА 2021.

 

Це вже четверта подія триатлонної серії від Triathlon Ukraine, яку цього року започаткували Run Ukraine та Sapik Team. Титульним партнером цьогорічних стартів Triathlon Ukraine стала інвестиційна компанія DRAGON CAPITAL.

 

Організатори змагань проведуть брифінг для учасників основної дистанції та естафети, де розкажуть про те, як відбуватимуться змагання, а також нададуть детальну інструкцію для атлетів.

 

Брифінг відбудеться 24 липня на Експо за адресою: м. Київ, АРТ-причал, вул. Набережно-Хрещатицька, причал 2.

 

Розклад брифінгів: 12:00, 15:00.

 

Спікери: 

Іван Третьяков, організаційний директор Triathlon Ukraine.

Данило Сапунов, один із найтитулованіших триатлоністів України, співзасновник  триатлонної команди Sapik Team.

 

Брифінг буде транслюватися на facebook-сторінці Triathlon Ukraine. У коментарях під відео ви можете залишати свої запитання.

 

Нагадаємо, що видача стартових для учасників основного старту відбуватиметься у суботу, 24 липня, з 10:00 до 20:00.

 

Учасники змагання отримують стартові пакети особисто за умови пред’явлення стартового листа та документа, що посвідчує особу.

 

DRAGON CAPITAL 70.3 ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА 2021 триватиме два дні: 24 липня, у суботу, на Трухановому острові відбудеться Hoka забіг 5 км та дитячі старти, а 25 липня, у неділю — індивідуальний заплив на 1,9 км, триатлонний старт на дистанції 70.3, що включає етап плавання (1900 м), етап велогонки (90 км) та етап бігу (21 км), та естафета.

 

Офіційний сайт змагання: 703.triathlonukraine.org

 

Нагадаємо, у 2021 році Triathlon Ukraine організувала 4 масштабні старти: 

 

Довідка:

Triathlon Ukraine — це спільний проєкт компанії Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine організує 4 старти: змагання з дуатлону та триатлону. У межах кожного старту, окрім основних, будуть також індивідуальні змагання з бігу або плавання.
Титульним партнером цьогорічних стартів Triathlon Ukraine стала інвестиційна компанія DRAGON CAPITAL.

 

Dragon Capital — найбільша інвестиційна компанія України, що надає повний спектр інвестиційно-банківських та брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році і має успішний багаторічний досвід залучення прямих інвестицій в Україну.