• Титульний партнер
  • Організатор
  • Співорганізатор
  • Співорганізатор

Новини

14.05.2021

Учасникам стартів Triathlon Ukraine необхідно мати ліцензію

Цьогоріч Triathlon Ukraine проведе свій дебютний сезон і організує чотири масштабні старти з триатлону. Для участі у змаганнях всім учасникам необхідно мати ліцензію Федерації триатлону України.

 

Розклад заходів Triathlon Ukraine у 2021 році:

 

 

Ліцензія триатлета необхідна лише на трьох стартах Triathlon Ukraine:

 

 

Ліцензія на рік (з полісом страхування) коштує 1000 грн. Придбати її можна на сайті Федерації триатлону України (triathlon.org.ua).

 

Разова ліцензія (без полісу страхування) коштує 300 грн. Придбати можна на Експо у переддень старту.

 

Умови отримання ліцензії безкоштовно:

 

 

Для отримання безкоштовної ліцензії необхідно підтвердити оплату базового страхування (оформлюється на сайті Федерації триатлону України — triathlon.org.ua).

 

Якщо в учасника більше трьох стартів у 2021 році, йому вигідніше зробити річну ліцензію. Якщо учасник придбав разову ліцензію, він має можливість закласти її вартість для придбання постійної ліцензії на рік. Для цього необхідно відправити копію разової ліцензії разом із заявкою на підтвердження додаткової оплати в розмірі 700 грн.

 

За детальною інформацією щодо страхування звертайтеся до Андрія Половко (+38 050 451 40 07).

 

Для колективного отримання ліцензій для клубів з триатлону радимо звернутися за інформацією на пошту [email protected].


Довідка:

 

Triathlon Ukraine — це спільний проєкт компанії Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine організує 4 старти: змагання з дуатлону та триатлону. У межах кожного старту, окрім основних, будуть також індивідуальні змагання з бігу або плавання.