• Титульний партнер
  • Організатор
  • Співорганізатор
  • Співорганізатор

Новини

10.05.2021

тVOя Лабораторія стала партнером Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 та стартів Triathlon Ukraine

Для кожного, хто займається спортом, особливо циклічним спортом (біг, триатлон, плавання, CrossFit тощо), важливо знати, як реагує його серце та функціонує організм, аби правильно будувати тренувальний процес та контролювати навантаження, виходячи з можливостей свого тіла.

 

Для цього необхідно знати свої пульсові (і темпові) зони інтенсивності та максимальний рівень споживання кисню (VO2max). Саме ці показники допоможуть зробити тренування максимально результативними та безпечними для здоров’я.

 

Раді повідомити, що у Run Ukraine з’явився партнер — діагностичний центр тVOя Лабораторія — який може допомогти кожному бігуну зберегти здоров’я, поліпшити спортивні результати та розкрити потенціал свого організму, завдяки правильним навантаженням на тренуваннях.

 

“Головною метою створення проекту є завдання допомогти найбільшій кількості аматорів зробити свої тренування безпечними, а від того і результативними. Радість від медалі після “ледь-ледь добіг” та отриманих травм дуже знижується. Тому продовження довголіття в спорті є важливою місією нашої компанії“, — коментують партнерство у тVOя Лабораторія.

 

“Людський організм — механізм, який здатен на неймовірні речі, але для справного функціонування важливо знати його граничні можливості та розвивати їх поступово, без ризику для здоров’я. Саме для цього ми рекомендуємо любителям бігу регулярно проходити медичне обстеження та перевіряти серце під навантаженням. А завдяки мережі тVOя Лабораторія, яка діє у 3 містах України, це можна зробити без зайвих складнощів“, — коментують партнерство у Run Ukraine.

 

tVOya Лабораторія стала партнером п’яти заходів Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 та стартів Triathlon Ukraine у 2021 році: 

 

 

Відтепер кожен зареєстрований учасник будь-якого з цих заходів матиме персональну знижку -10% на послуги тVOя Лабораторія. Промокод ви знайдете в особистому кабінеті (знижка діятиме до кінця 2021 року в усіх філіалах тVOя Лабораторія).

 

Довідка:

 

тVOя Лабораторія — перша українська мережа функціонального тестування організму за допомогою газоаналізу.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

 

Triathlon Ukraine — це спільний проєкт компанії Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine організує 4 старти: змагання з дуатлону та триатлону. У межах кожного старту, окрім основних, будуть також індивідуальні змагання з бігу або плавання.